Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GF NOELIA


Descriere

Descriere HOTEL NOELIA PLAYA:
Un hotel apreciat pentru localizarea in Puerto de la Cruz, la aproximativ 5 minute de mers pe jos de o zona cu numeroase baruri si restaurante si 7 minute de plaja.
Localizare HOTEL NOELIA PLAYA:
Hotelul se afla situat in Puerto de la Cruz, la aproximativ 300 m de plaja cu nisip vulcanic Jardin, 90 km de aeroportul Tenerife Sud, 150 m de autogara (aceasta ofera legaturi spre Parcul National Teide si Santa Cruz de Tenerife, capitala insulei), 1.5 km de Loro Park.
Dotari camere:
La HOTEL NOELIA PLAYA studiourile au in medie 32 m2, sunt amenajate in culori calde si dispun de baie cu uscator de par, mini bucatarie utilata cu plita electrica, frigider, telefon, televizor, aer conditionat.
FACILITATI HOTEL NOELIA PLAYA:
Hotelul dispune de o piscina pe acoperis, o sala de conferinte, o cafenea, un restaurant, un mini market, acces internet WiFi in zona receptiei.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: https://gfhoteles.com/en/hotel/noelia-playa/
Clasificare hotel: 3*

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.