Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Laguna Beach Hotel and SPA


Descriere

Descriere
Aflat in apropierea superbului lant montan Grand Port, hotelul Laguna Beach Hotel and SPA se bucura de o arhitectura tropicala, o plaja deosebita si de access la o laguna albastra. Hotelul este clasificat cu 4* local, dar recomandat ca 3* superior de catre agentie.
Localizare
Hotelul se afla in Grand River South East, pe coasta de est a insulei, la 30 de minute de aeroport. Pentru a se ajunge la hotel, se trece prin Camp des Pecheurs, o localitate ce scoate la iveala o alta latura a insulei.
Facilitati hotel
Gratuit: piscina, piscina pentru copii, sala de fitness, club pentru copii, boutique deschis in fiecare zi, access la internet, access la Wi-Fi, pedalos, kayak, plimbari cu barca cu fund de sticla, windsurfing, snorkeling, volei pe plaja, masa de billiard, tenis de masa, servicii de divertisment.
Contra cost: parasailing, water skiing, plimbare cu banana, plimbare cu barca catre diferite destinatii ( Ile aux Cerfs, Ile aux Aigrettes, Ile au Phare etc), scuba diving, pescuit in ape adanci, inchiriere de biciclete.
Servicii SPA: 2 Sali de masaj, o sala de relaxare, masaj exotic pe plaja, tratamente corporale (noroi, miere, body scrub), tratamente de infrumusetare, hammam.
Dotari camera
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, seif, mini bar, uscator de par, televizor, precum si cu facilitate pentru prepararea ceaiului si cafelei. Camerele beneficiaza de balcon sau terasa, toate avand vedere spre mare.
Site
https://www.lagunabeachhotel.mu/index.php


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.