Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Whala Beach se afla pe plaja Arenal din Mallorca, la 250 de metri de portul de agrement Arenal. Acesta detine o terasa cu vedere la plaja si o piscina in aer liber.

Puncte forte

- Piscina exterioara
- Situat pe plaja

Localizare

Hotelul Whala Beach este situat pe plaja din El Arenal, plaja cu nisip fin si intrare lina in mare. In apropierea hotelului se gasesc magazine, restaurante si cluburi. Principalele atractii aflate in apropierea hotelului sunt: El Arenal Marina (400 m), Aqualand El Arenal (1.1 km) si Mega Park Nightclub (1.3 km). Aeroportul International Palma de Mallorca se afla la o distanta de aproximativ 5.3 km fata de hotel.

Plaja

Plaja El Arenal are o lungime de 210 m si se continua cu Playa de Palma. Plaja El Arenal se deosebeste de Playa de Palma prin prezenta palmierilor care ofera un aer tropical. Plaja este cu nisip fin si intrare lina in mare si ofera multe posibilitati de a practica sporturi de apa precum parasailing, water skiing sau banana boat rides. Pe promenada de langa plaja gasim cafenele, baruri, restaurante si magazine de suveniruri.

Facilitati hotel

Hotelul Whala Beach pune la dispozitia turistilor o multime de servicii si facilitati, printre care: terasa, piscina exterioara, restaurant, bar, centru de inchiriere biciclete si masini, internet wireless, camera de bagaje, receptie 24 ore, aer conditionat, lift. Nu este permis accesul cu animale de companie. Hotelul nu dispune de parcare privata.

Facilitati camere

Hotelul dispune de un numar de 300 camere astfel: camere single, camere duble, camere studio si apartamente. Toate camerele sunt dotate cu: baie privata, televizor, telefon, seif (contra cost), aer conditionat, uscator de par, balcon, internet wireless.

Facilitati copii

Pentru copii, hotelul pune la dispozitie: patut (la cerere).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie