Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

LOCALIZARE: Hotel Tora se afla la aproximatov 9 km de Palmanova si 24 de Km de orasul Palma. Plaja cu nisip se afla la aproximativ 100 metri de hotel. Zona de baruri, restaurante se afla la 150 de metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: partial renovat in 2019, cladirea de 3 etaje are 81 de camere si pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ore, lobby bar, lift, aer conditionat, seif, restaurant, bar, conexiune internet wireless, spalatorie, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, bar la piscina.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard au in jur de 18 - 23 mp si dispun de : 2 paturi twin, canapea extensibila ( ca pat suplimentar), parchet laminat pe jos, incalzire / aer conditionat, TV cu ecran plat si canale locale , baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon. Camerele Economy NU au balcon.


Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.