Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HM MARTINIQUE


Descriere

Hotelul HM Martinique este un complex e apartamente, localizat in imediata apropiere a plajei Magalluf. Hotelul pune la dispozitia turistilor numeroase facilitati, printre care 3 piscine exterioare si 1 piscina interioara, centru spa sau activitati precum tenis, minigolf, fotbal sau paddle.

Localizare

HM Martinique se află la 150 de metri de plaja Magalluf. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la 18 km de proprietate.

Facilitati hotel

Hotelul oferă camere duble și apartamente bine utilate, în sistem self-catering. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit în întreaga proprietate, un centru spa și 3 piscine, fiecare cu câte un snack bar. Oaspeții au la dispoziție mai multe activități, printre care tenis, minigolf, fotbal și paddle. Personalul de la recepția cu program nonstop vorbește germană și engleză, fiind la dispoziția oaspeţilor cu diferite informații. Există și un restaurant care servește mese de mic dejun și cină.

Info pentru achizita pachetului ALL INCLUSIVE

 

A maximum of 3 alcoholic drinks per person ( beer and wine) during lunch, and 3 alcoholic drinks per person ( beer and wine) during dinner only. At all other times any alcoholic drinks are payable locally. Unlimited non-alcoholic drinks are available throughout the day.  

 

Facilitati camere

Apartamentele de la Goldstar Apartments & Suites din Magaluf au chicinetă complet utilată pentru self-catering, TV cu ecran plat si canale prin satelit, telefon si unele canale cu plata. Baia privata este dotata cu uscator de par si prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )