Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Olive Tree


Descriere

Hotelul Olive Tree este situat în partea de nord a insulei Cipru, în regiunea Kyrenia, oferind un peisaj spectaculos, de la munți până la minunatul port Kyrenia, faimoasa plajă Alagadi (Turtle Beach) pentru broastele testoase si castele la câțiva kilometri.

Localizare

Hotelul The Olive Tree este situat în cartierul Catalkoy din Kyrenia, la 2 km de plaja hotelului. 

Facilitati hotel

Oaspeții hotelului au la dispoziție restaurant principal, snack bar, lobby bar, bar la piscină, lounge mezzanin English Pub, restaurant à la carte, piscină în aer liber, piscină pentru copii, piscină interioară cu apă rece, șezlonguri, umbrele de soare, saltele și prosoape la piscină, fitness, saună, centru wellness, masaj, tenis de masă, teren de tenis, biliard, WiFi gratuit în zonele publice, servicii de transfer gratuit către plajă și centrul orașului Kyrenia, mini club (4-12 ani), club pentru copii, loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii in restaurant, mini-market, animatie pe perioada verii, magazin de suveniruri, coafor.

Facilitati camere

Toate camerele au aer condiționat și baie privată cu uscător de păr, oglindă pentru machiaj, telefon cu linie directă, seif electronic, minibar, acces wireless și TV prin satelit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.