Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TAC PREMIER HOTEL SPA


Descriere

Hotelul este localizat in statiunea Alanya, la 50 m de faimoasa plaja Cleopatra si la 120 km de aeroportul din Antalya. Situat in centrul orasului, acest hotel ofera turistiilor acces la restaurante si centre comerciale din Alanya. Principalele atractii turistice Castelul din Alanya si Pestera Damlatas sunt la 2 km de proprietate. Restaurantul principal serveste preparate internationale in stil bufet. Centrul SPA ofera turistilor servicii de masaj, sauna si baie de aburi. Alte activitati disponibile la hotel sunt fitness, tenis de masa si volei pe plaja. Copii au si ei o piscina exterioara si un mini-club unde au diferite activitati.Facilitati pentru copii
Piscina exterioara pentru copii.

Piscina
Interioara si exterioara.

Suport si agrement
Magazine, Burger King, coafor, Salon de tatuaje si piercing.

Facilitatile hotelului
Lobby, receptie, restaurant in interior si exterior, restaurant a la carte, baruri (in lobby, pe terasa, la piscina), centru Spa (sauna, bai turcesti, salon privat de masaj, salon VIP masaj), centru de infrumusetare, centru fitness, sala de conferinte.

Facilitati camere
A/C, minibar, plasma Tv, TV prin satelit, telefon direct, grup sanitar cu dus, toaleta, uscator de par, seif (contra cost).

Localizare
Hotelul Tac Premier se afla la doar 50 de metri de bine cunoscuta plaja din Alanya, Cleopatra Beach, si la 120 km de aeroportul din Antalya.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )