Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HORUS PARADISE LUXURY RESORT SPA


Descriere

Descriere : Hotelul a fost deschis in anul 2008 iar ultima renovare a fost facuta in anul 2016. Este construit pe o suprafata de 80000 mp si consta intr-o cladire principala, cladiri cu cate 2 3 etaje si doua cladiri noi construite in anul 2016. Hotelul are in total de 680 de camere.

Tip masa: Ultra All Inclusive.

Localizare:Hotelul este situat la 2 km de centrul orasului antic Side si la 65 km distanta fata de aeroportul Antalya.

Plaja:Hotelul dispune de plaja cu nisip, cu o lungime de 200 m.

Dotari camere: Camerele hotelului dispun de: baia cu cada sau cabina de dus, uscator de par, mini bar, telefon, TV LCD, seif, aer conditionat centralizat.

Facilitati hotel:Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, patiserie, 4 restaurante a la carte (italian, mexican, pescaresc, turcesc), 6 baruri, 3 piscine exterioare, piscina interioara, piscina pentru copii, aquapark cu 5 tobogane, mini aquapark, hammam, centru fitness, sauna, basket, boccia, voley pe plaja, mini fotbal, tenis de masa, aerobic, tenis, darts, muzica live, discoteca, program de animatie, sali de conferinta.
Servicii cu plata: fresh-uri naturale din fructe, bauturile imbuteliate, bauturi premium si de import, echipamet si nocturna pentru tenis, sporturi acvatice, masaj si alte tratamente, curatatorie, telefon, fax, biliard, room service.

Facilitati copii : Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club, junior, club, piscina pentru copii, mini aquapark.

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o rezervare pe sejur de minim 7 nopti la fiecare restaurant;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Clasificarea agentiei: 5*

Pagina web: www.horusparadise.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie