Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GALAXY BEACH HOTEL


Descriere

Hotel Galaxy Beach Alanya este situat la 135 km de aeroportul orasului Antalya, la 14 km de centrul orasului Alanya, la 2 km de localitatea Mahmutlar, la 23 m peste drum de plaja proprie, prin pasaj subteran. Camerele hotelului sunt dotate cu facilitati precum : aer conditionat centralizat, televizor, telefon, mini-bar, balcon, pardoseala - gresie, seif (în camera, contra cost), curatenie în camera zilnic, schimbarea asternuturilor - 2 ori pe saptamâna, room service (contra cost). Hotelul ofera servicii si facilitati precum: restaurant principal, 3 baruri, piscina exterioara, cabinet medical, rent-a-car, parcare, spalatorie, curatatorie chimica, magazin, schimb valutar si sala de conferint. Plaja: Plaja privata este situate la 30 de metrii si are access printr-un drum privat. Plaja este cu nisip si ofera umbrele si sezlonguri - gratuite. Extra cost: sauna, baie turceasca, fitness, prosoape pentru plaja Sporturi: volei pe plaja, aqua aerobic, darts, billiard, tenis si programe de animatie. ***Descrierea are caracter informativ. Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Localizare

Hotelul Galaxy Beach este situat pe propria plaja privata, la 14 km de centrul orasului Alanya, la 2 km de localitatea Mahmutlar.

Facilitatile hotelului

Hotelul ofera restaurant (bufet), piscina în aer liber, tenis de masa, baie turceasca, spalatorie.

Facilitati camere

Camerele au aer conditionat si sunt dotate cu TV prin satelit si un minibar.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina