Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL MIRABELL


Descriere

Hotelul nostru situat pe malul mării, se află la 6 km de centrul orașului Alanya, la 120 km de Aeroportul Antalya și la 55 km de Aeroportul Gazipaşa. Este conectat la plaja noastră privată printr-un pasaj subteran. Facilitati hotel: Facilitățile noastre includ 2 lifturi, o sală TV și de lectură, o sală de întâlniri, un bar în hol, un restaurant închis și un restaurant în aer liber. Proprietatea noastră este dotată cu două piscine, una conectată la o piscină pentru copii și cealaltă cu două tobogane. La terasele piscinelor și pe plajă sunt disponibile umbrele și șezlonguri, iar barurile de la piscină și de pe plajă oferă servicii în anumite intervale orare. De asemenea, avem un butic, un salon de coafură, un hamam turcesc, o saună, mese de biliard și un magazin. Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat cu reglare individuală, iar podelele sunt acoperite cu parchet laminat. Toate camerele cu vedere la mare și la uscat beneficiază de televiziune prin satelit, telefon direct, uscător de păr, minibar și duș/WC. Baruri: Barul restaurantului, Barul Relax Pool, Barul Aqua Havuz, Beach Bar Servicii gratuite: Conceptul Ultra All-Inclusive include mesele de bază, scaun pentru bebeluși (în restaurant), umbrelă, șezlong, pernă pentru șezlong (la piscine), participare la activitățile de animație, prosop de plajă, minibar (doar apă), ceai și cafea în camere. Servicii contra cost: Băuturi alcoolice - non-alcoolice de import, inclusiv șampanie, vinuri la sticlă și sucuri proaspete stoarse, cafea turcească, Centru de frumusețe, Coafor, Saună, Masaj, Jacuzzi, Magazin, Telefon, fax, Serviciu de spălătorie, Seif, internet

Localizare

Hotelul este situat pe malul Marii Mediterane, la 6 km de centrul orasului Alanya, la 120 km de aeroportul Antalya si la 55 km de aeroportul Gazipasha. Este conectat printr-un pasaj subteran la propria plajă privată de pe coastă.

Facilitati hotel

Hotelul nostru oferă servicii cu 2 lifturi, sală TV și lectură, sală de conferințe, lobby bar, restaurant interior pentru 300 persoane și un restaurant în aer liber pentru 350 persoane.

De asemenea, este dotata cu doua piscine, una conectata cu piscina pentru copii si cealalta cu tobogane duble. Piscina și terasele de pe plajă au umbrele de soare și șezlonguri, barurile de la piscină și de pe plajă sunt deschise în anumite ore.

Hotelul are un butic, coafor, baie turcească, saună, biliard și piață.

Plaja, care are o lățime de 100 de metri, este susținută de un debarcader mare pentru ca dumneavoastră, oaspeții noștri, să vă simțiți mai confortabil, iar barul și serviciul nostru de gustări, care este deschis între orele 10:00 și 18:00, vă oferă posibilitatea de a va bucura din plin de vacanță.

Wifi in zona hotelului si a camerelor,

Mini club pentru copii:  Între orele 10:00-12:00 — 14:00-17:00, clubul nostru oferă tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani să se distreze și să facă noi prietenii în timpul vacanțelor cu activități diferite în funcție de vârstă grupuri.

ATENȚIE: Programele de animație se vor desfășura în perioada 10.05.2024-30.09.2024

BARURI:
Restaurant Bar, Relax Pool Bar, Aqua Pool Bar, Beach Bar
 
SERVICII GRATUITE:
Mese de bază oferite în cadrul conceptului All-inclusive, Scaun pentru bebeluși (în restaurant), Umbrele de soare, Sezlong, Covoraș (în zona piscinei), Participare la activități de animație, Tenis de masă, prosoape de plajă, Mini bar (doar apă) ceai și cafea in camere
 
SERVICII PLATITE:
Băuturi alcoolice și nealcoolice din import de toate felurile, vinuri îmbuteliate și sucuri de fructe proaspăt stors, cafea turcească, salon de înfrumusețare Coafor, saună, masaj, jacuzzi, centru comercial, telefon, fax, serviciu de spălătorie, seif, İNTERNET

 

Facilitati camere

Hotelul nostru dispune de 171 de camere, dintre care 133 de camere standard, 16 large (o cameră), 10 apartamente (2 camere standard conectate între ele) și 2 camere pentru persoane diferite din punct de vedere fizic.

Toate camerele au aer conditionat cu sistem split, podelele sunt acoperite cu laminat. Toate camerele au vedere la mare și la uscat, TV prin satelit, telefon direct, uscător de păr, minibar, duș/toaletă.

Info

***Descrierea are caracter informativ. 

Pentru descrierea exacta, este nevoie sa consultati site- ul oficial si fact sheet - ul hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )