Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAIA LARA HOTEL


Descriere

Baia Lara este situată în Lara, care este cea mai populară zonă turistică din Antalya, cu apropierea de aeroport și plaja frumoasă, deservește din 2009. Baia Lara oferă oaspeților un concept de hotel de familie, cu designul minimalist și calitatea serviciilor oferite.

Localizare

Hotelul Baia Lara este situat in statiunea Lara, la o distanta de 17 km fata de Antalya si 15 km de aeroport, pe plaja.

Facilitati hotel

Restaurant principal interior si exterior (capacitate 800 persoane), 4 restaurante A`La Carte pescaresc, italian, mexican (cu plata), discoteca, sala de conferinte, magazine, asistenta medicala, telefon / fax, spalatorie si curatatorie, room service, coafor, internet cafe, centru de imfrumusetare si SPA - activitati cu plata,fitness, hamam, sauna, jacuzzi, teren de tenis, baschet, volei pe plaja ping pong, darts, sporturi de apa care nu necesita carburanti, mini club pentru copii cu varsta cuprinsa intre 04 - 12 ani, aerobic, parcare, wireless internet in zona receptiei - activitati gratuite.

Sporturile de apa care necesita carburanti, nocturna, bowling, biliard, jocurile electronice, masajul, tratamentele, centrul SPA sunt cu plata.

Hotelul dispune de echipa pentru animatie.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu mocheta, baie privata cu uscator de par, telefon, seif (gratuit), minibar reumplut zilnic cu apa, racoritoare si bere (gratuit), TV LCD cu satelit, balcon sau terasa.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )