Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AZURA DELUXE RESORT&SPA


Descriere

Locatie: Aeroportul Antalya: 98 Km Centrul orasului Antalya: 115 Km Aeroportul Gazipaşa: 69 Km Centrul orasului Alanya: 22 Km Avsallar : 30 m Cascada Manavgat: 36 Km Orasul Side : 42 Km Facilitate hotel: Restaurantul principal: Bufet dietetic, încălzitor și blender pentru mâncare de bebeluși. Restaurante A La Carte Ottoman Baruri: Lobby Piano bar, Cha Cha Pool Bar, Lyric Beach Bar, Pier Bar Plaja si piscine: Hotelul este situat la plajă, având plaja privată destinată exclusiv oaspeților hotelului nostru. Plaja are o lungime de 70 m, iar pontonul are o lungime de 200 m, există dușuri la plajă și pe ponton, pavilioane private pe ponton, zone pentru plajă, șezlonguri, saltele și prosoape de plajă. Servicii de bar la ponton, băuturi alcoolice și non-alcoolice conform conceptului hotelului. • Piscină exterioară • Piscină interioară • Piscină pentru copii • Piscină interioară pentru copii • Piscină cu tobogane (4 tobogane) Animatie si sporturi: • Azura Deluxe Resort vă oferă divertisment pentru toate gusturile și toate vârstele. Jocurile și divertismentul vă vor umple de energie și vă vor lăsa în minte amintiri de neuitat. Sub supravegherea antrenorilor profesioniști, în timpul zilei vă veți simți mai bine. • Tenis de masă, Darts, Boccia, Gimnastică acvatică, Aerobic de step, Jocuri în piscină, Sporturi acvatice, Fitness, MINI CLUB (CLUB PENTRU COPII) • Mini Club este complet echipat cu camere de supraveghere și podea acoperită cu un strat antibacterian, oferind diverse activități, inclusiv spectacole de seară pe scenă pentru mame și tătici. Mini discotecă în amfiteatru în fiecare seară, piscină cu 1 tobogan, loc de joacă, săli de joc, scaun înalt în restaurantul principal. CENTRU SPA & WELLNESS • Centrul Spa Symphony cu o decorare originală și servicii de neegalat se deschide pentru dvs.: 2 suite-uri VIP Spa, cameră Ayurveda, 10 camere de masaj, 2 hamam-uri, inclusiv un hamam VIP, saună, baie de aburi, duș de masaj, cameră de relaxare, piscină interioară și sală de fitness profesională. • Personalul experimentat și profesionist al Spa & Wellness Symphony, combinat cu atmosfera exotică a tradiției de sănătate turcească și a Orientului Îndepărtat, vă oferă tratamente și aplicații care vă vor permite să aveți o vacanță liniștită. Activități incluse: • Baie turcească, saună, zonă de relaxare, piscină interioară încălzită (încălzire doar în sezonul de iarnă), piscină interioară pentru copii, sală de fitness, baie de aburi. Servicii contra cost: • Toate tipurile de masaje și tratamente exfoliante, servicii de spa, salon de frumusețe, spa VIP. Facilitate camera: 1 cameră cu 1 pat dublu și 1 pat simplu, 1 baie, duș, TV LCD de 40 de inch cu canale internaționale prin satelit, difuzare de muzică (TV), telefon cu disc direct în baie și dormitor, seif electronic, minibar, sistem de aer condiționat VRF, birou, canapea, uscător de păr, podea laminată, balcon de 4 m2.

Localizare

Hotelul Azura Deluxe este la 1 km de centrul oraselului Avsallar si la 110 km de aeroportul din Antalya. Hotelul este situat pe plaja privata.

Facilitatile hotelului

Restaurant, bar, restaurant (à la carte), restaurant (bufet), snack bar, meniuri dietetice, spa & centru de wellness, masaj, baie turceasca, zona de plaja privata, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, inchirieri auto, schimb valutar.

Facilitati camere

Camerele de la Azura Deluxe Resort & Spa sunt dotate cu mobiler modern, AC, balcon, seif si telefon .

Info

***Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Sporturi