Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediteranean Beach (Laganas)


Descriere

Descriere: Hotelul de 5 stele va invita sa petreceti o experienta de neuitat si va pune la dispozitie toate facilitatile necesare unei vacante relaxante.

Dotari camere : Camerele sunt dotate cu halate de baie si papuci, uscator de par, baie proprie, seif (cu plata), televizor prin satelit, aer conditionat, acces gratuit la Wi-Fi, mini bar (umplut la cerere), masa si fier de calcat (la cerere), balcon sau terasa.

Facilitati hotel : Hotelul ofera piscina pentru adulti si piscina pentru copii, restaurant si bar, servicii wellness si spa contra cost ( masaje, servicii de infrumusetare, aromaterapie), servicii de baby sitting, acces gratuit la internet, receptie deschisa 24/24, camera de depozitare a bagajelor, loc de joaca, sauna, sala de fitness.

Plaja: Hotelul este amplasat pe plaja cu nisip fin din Laganas; intrare lina in apa.

Site:http://medbeach.gr/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie