Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR ANTHELIA


Descriere

Hotelul Iberostar Anthelia este alegerea perfecta atat pentru familii, cat si pentru tineri sau oameni de afaceri, aici bucurandu-se de programe de animatie, camere spatioase, activitati pentru copii, servicii business.

Localizare

Hotelul Iberostar Anthelia este localizat la 1 minut de mers pe jos de plaja, in Costa Adeje. Iberostar Hotel Anthelia este un complex frumos, amplasat în mijlocul unor grădini, la 100 m de plaja Fañabe. Anthelia se află la 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului Adeje. Parcul Național Teide este situat la 50 de minute de mers cu mașina de hotel, iar Aeroportul Tenerife Sur, la aproximativ 20 km.

In imediata apropiere se gaseste un restaurant-cafenea Baco, un supermarket Hiperdino Xpress (100m) si o piata (200 m). Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: Plaza del Duque Shopping Centre (200 m), La Pinta Beach (1,2 km), Aqualand (1,6 km), Parcul Siam (2,3 km), Golf Las Americas (3,3 km).

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor facilitati precum sali de sedinte, piscina cuapa sarata, piscina incalzita, piscina infinita, piscina interioara (deschisa tot timplul anului), sezlonguri, umbrele si prosoape pentru piscina, teren si sala de jocuri, plaja proprie, club pentru copii (cu varste intre 4 si 7 ani), babysitting/servicii pentru copii, seif, piscina pentru adulti si copii, club pentru adolescenti (cu varste intre 8 si 12 ani), internet wi-fi in zonele publice si camere (contra cost), lounge/cameră cu TV comună, transfer de la/la aeroport (contra cost), receptie 24 h, restaurant, bar, check-in/check-out privat, cameră de bagaje .

Centrul SPA Sensations este specializat în terapii Mayr Kur și pune la dispoziție piscină cu hidromasaj, băi turcești și o saună finlandeză. Oferă, de asemenea, masaje, tratamente faciale și împachetări corporale.

Restaurantul Zeus servește de mic dejun si cina, iar restaurantul Poseidon, mâncăruri gourmet. Portofino este specializat în mâncăruri italienești si Barbacoa deschis pentru servirea pranzului. Complexul are 2 baruri lângă piscină.

Facilitati camere

Camerele hotelului Anthelia sunt spatioase, confortabile si luxoase, decorate in culori calde si dotate cu aer conditionat, grup sanitar propriu, uscator de par, meniu de perne, seif si minibar (contra-cost), TV LCD -satelit, telefon cu linie directa, balcon cu vedere la grădină sau la piscină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Lux