Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 LAS PALMERAS


Descriere

Tip masa: demipensiune / all inclusive
Localizare: situat pe malul marii in Playa de las Americas ofera clientilor sai toate facilitatile pentru petrecerea unei vacante de vis pe malul oceanului Atlantic. H10 Las Palmeras este un complex de 4 stele, cu acces direct la promenada de pe malul oceanului, la 500 de metri de plaja si aproape de centrul statiunii Playa de Las Americas
Dotari camere: camerele de la Las Palmeras sunt spatioase si luminoase. Fiecare camera are aer conditionat baie completa cu uscator de par, telefon direct, TV cu conexiune prin satelit, seif (cost aditional), terasa, minibar (cost aditional), canal muzical.
Facilitati hotel: restaurant Palmeras (servire in regim bufet si show cooking), restaurant Barbacoa (langa piscina), bar la piscina, bar Big Ben (cu animatie nocturna), piano bar, bar Ballena (snack bar pe plaja), 2 piscine (una climatizabila iarna) cu sectiune pentru copii, 4 terenuri de tenis, 1 teren multifunctional, sala de gimnastica, gratuit Wi-Fi in spatiile comune, pong, biliard, coafor, internet corner, parcare privata, magazine de souvenir-uri, inchiriere masini, birou de schimb valutar, room service, sala de vizionare TV, sala de jocuri, 1 sala de conferinte, program complet de animatie diurna si nocturna.
Facilitati pentru copii: minclub Daisy cu activitati pentru copii 4-11 ani, minidisco, loc de joaca, piscina
Plaja: publica cu nisip la 500 metri (Playa de Troya, El Camison). Umbrele, sezlonguri contra cost
Pagina web: http://www.hotelh10laspalmeras.com/en/index.htm

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie