Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEST SEMIRAMIS


Descriere



Localizare

Hotelul Best Semiramis este o unitate de cazare confortabilă, de cinci stele, situată în zona rezidențială liniștită "La Paz", in Puerto de la Cruz si are vedere la Oceanul Atlantic. Hotelul se afla la 1,5 km de Puerto de la Cruz și complexul de agrement "Lago Martianez" si la aproximativ 12 minute de mers pe jos față de plajă. Centrul oraşului Puerto de la Cruz se află la 10 minute de Semiramis, iar aeroportul Tenerife Norte este la 1 oră de mers cu maşina (aproximativ 26 km). la doar 100 m de hotel exista un restaurant (Pizzeria Europa) si un café-bar (Bar City).

Cele mai populare atracții sunt urmatoarele: Botanical Gardens (500 m), Martianez Shopping Centre (800 m), Puerto de la Cruz Casino (900 m), Taoro Park (1,6 km), San Felipe Castle si Pueblo Chico Park (2,3 km), La Villa Shopping Centre (2,5 km), Playa Jardin Beach (2,6 km), Loro Park (3,1 km), Montaña de los Frailes Park (3,8 km).

Facilitati hotel

Hotelul oferă priveliști minunate spre mare și spre coasta de nord a insulei Tenerife si dispune de un restaurant bufet unde oaspetii pot servi preparate din bucataria traditionala si internationala, un restaurant a la carte situat la etajul 15 deschis doar pentru cina (tinuta formala), există, de asemenea, un bar lângă piscină, piscina, jacuzzi, lounge, masa de ping pong, sala de conferinte. De cateva ori pe saptamana se organizeaza spectacole cu muzica live. Servicii cu plata: interenet Wi-Fi gratuit, spalatorie, magazin de suveniruri, tenis, sauna, baie cu aburi, masaj, salon de infrumusetare si coafor. Centrul spa are o cadă cu hidromasaj şi saună, iar servicii de masaj sunt, de asemenea, disponibile. În plus, oaspeţii au la dispoziţie o sală de gimnastică.

Facilitati camere

Hotelul Best Semiramis este situat în Puerto de la Cruz, pe o stâncă, cu vedere la Oceanul Atlantic.

Toate camerele sunt confortabile, spatioase, cu un décor simplu dar cu bun gust si dispun de grup sanitar propriu complet utilat, uscator de par, telefon, Tv Satelit, aer conditionat (in perioada 01.06-30.09), acces camere pe baza de card magnetic, terasa/balcon. Contra cost: seif si minibar

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie