Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Aflat la cativa kilometri distanta de centrul localitatii Sinaia, Hotelul Mara, inaugurat in 1996, este unul dintre cele mai bune structuri de cazare din tara.Hotelul ofera conditii excelente pentru un turism combinat: turismul de afaceri (conferinte, simpozioane, congrese) cu turismul de agrement imbinat si cu programe de revigorare in cadrul Centrului de tratament SPA.

Dotari generale: restaurant, bar, gradina, gratar, internet, piscina interioara, piscina exterioara, scoala de schi, cada cu hidromasaj/jacuzzi, biliard, masaj, spa si centru de sanatate, sala de fitness, sauna, camera de bagaje, sali de conferinta, fax/copiator, spalatorie, lounge cu tv, servicii de transfer, aer conditionar, incalzire, seif, lift, salon de infrumusetare, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa.

Dotari camere: Hotelul Mara Sinaia, clasificat la 3 stele, dispune de o structura de cazare compusa din 140 camere extrem de spatioase, standard si executive, dispuse pe 8 etaje. Toate aceste camere beneficiaza de urmatoarele facilitati: internet wireles gratuit, televiziune prin cablu, telefon cu acces direct international, minibar, fierbator de apa (apartamentele au expresor de cafea) , baie cu cada, instalatie de climatizare, priveliste spre Muntii Baiului (entry view) sau spre padure (mountain view).

- Camere duble twin (25 mp): dispun de paturi separate cu o lungime de 2 m si o latime intre 0,90 - 1,30 m.

- Camere duble matrimoniale (25 mp): dispun de pat matrimonial cu dimensiunile de 2 x 1,60 m.

- Camere duble matrimoniale de lux (55 mp): dispun de King Size Bed (2 x 2 m), canapea extensibila, fotolii, mini-birou.

- Camere duplex (43 mp): duplexul este practic un apartament construit pe 2 nivele, cu scara interioara, sufrageria-camera de zi si baia fiind situate la parterul camerei, iar dormitorul la etaj. In sufragerie exista o canapea extensibila, ideala pentru un al treilea adult sau pentru copii.

- Apartament junior suite (73 mp): intre camera de zi si dormitor exista un paravan glisant care poate delimita clar cele 2 spatii distincte. Dispune de baie principala si baie de serviciu, 2 balcoane seprate pentru fiecare camera.

- Apartament senior suite (63 mp): un apartament compus din 2 camere distincte, sufragerie si dormitor, care in cazul in care doriti pot comunica direct deschizand peretele-usa dintre cele 2 camere. In sufragerie exista o canapea extensibila ideala pentru familiile cu copii sau un al treilea adult. Dispune de baie principala si baie de serviciu, un balcon imens.

Servicii de masa: Masa se poate servi in restaurantul clasic al hotelului Mara, alte 2 saloane multifunctionale pentru ocazii speciale, sau la Cabana Vanatoreasca din apropierea Castelului Peles.

Centru de sanatate & SPA: Hotelul Mara dispune de un Centru de sanatate dotat cu aparatura moderna ce ofera consultatii si tratamente de specialitate realizate de un personal calificat. Centrul Spa propune mai multe tipuri de proceduri care va vor ajuta sa va imbunatatiti starea psihica si forma fizica.
Dispune de 10 spatii functionale: Bai galvanice, Magnetodiaflux, Dus subacvatic si hidroxeur, Sala de gimnastica, Masaj, Electroterapie, Hidroterapie, Bai cu esenta brad, 2 Cabinete pentru consultatii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.