Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMIRA HOTEL RHODES -EX PRINCESS FLORA


Descriere

LOCALIZARE: in Rhodos Town, pe bulevardul Kalithea de pe insula Rhodos, la 250 de metri de plaja Santa Maria. Aeroportul International Diagoras este la aproximativ 12 km distanta.

CAMERE: Trei tipuri de spatii de cazare: camera dubla, pentru familie si apartament. Toate camerele pun la dispozitie: balcon cu vedere spre gradina/piscina/mare, televizor si aer conditionat. Camerele duble au 25 m2, un pat dublu/doua paturi single si pot acomoda maxim 3 persoane. Camerele pentru familie au 35 m2, un pat dublu si doua paturi supraetajate si pot acomoda maxim 4 persoane. Apartamentele au 50 m2, sunti dispuse pe 2 niveluri si sunt dotate cu doua paturi la nivelul inferior sit rei la cel superior; acestea pot acomoda maxim 5 persoane.

FACILITATI: Restaurant - mic dejun continental. Piscina exerioara. Loc de joaca pentru copii. Parcare privata gratuita

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.