Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cabana Trei Brazi Revelion 2017


Descriere

Cabana Trei Brazi este asezata intr-un peisaj deosebit de atragator, la o altitudine de 1128 m, intr-o poiana inconjurata de Paraul Mic, afluent al Ghimbavului si Paraul Vladut. De aici se zaresc vaile nordice ale Muntilor Bucegi, despartite de culmile Tiganesti si Velicanu, apoi Bucsoiul cu muchiile sale colturoase, greu accesibile. In partea de nord, privelistea este la fel de superba, zarindu-se cu usurinta Muchiile Cheii din Masivul Postavarul si varfurile ascutite ale Pietrei Craiului.

Locatia dispune de 21 de spatii de cazare si o capacitate de 42 locuri, 11 apartamente mici, 4 apartamente mari si 6 camere duble. Servicii: 24-hour room service, service bar, TV, cablu, acces internet.

Restaurant Cabana Trei Brazi cu specific romanesc - capacitate 120 de locuri, terasa cu o capacitate de 120 locuri, service bar, crama cu o capacitate de 20 de locuri, internet.

Camera dubla camera dubla are o suprafata de 14 mp. Are baie proprie, tv, telefon iar unele au balcon. Exista 6 astfel de camere.

Apartament cu o suprafata de 30 mp apartamentele sunt la mare cautare mai ales de familiile cu copii sau pentru persoanele care doresc un confort sporit. Apartamentele au baie proprie,living si dormitor cu pat matrimonial, televiziune prin cablu,telefon ,balcon. Exista 11 astfel de apartamente.

Apartament Superior - apartamentele superioare,4 la numar au o suprafata utila de 45 mp.Compuse din dormitor,living,dressing,baie.Dotari : televizor,telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.