Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Construit in anul 2007, Hotelul Marieta Palace 4* este remarcabil prin stilul unic, arhitectura moderna alaturi de eleganta si originalitatea statiunii.

Localizare
Marieta Palace 4* este un hotel nou situat in imediata apropiere a celor mai aglomerate strazi comerciale din Nessebar si la numai 500 m distanta fata de cele mai pitoresti plaje de la Marea Neagra.

Facilitati hotel
La hotelul Marieta Palace 4* puteti beneficia de facilitati ca: room-service, salon de infrumusetare, magazin de suveniruri, garaj subteran gratuit.Marieta Palace ofera, de asemenea, posibilitati bogate de divertisment: sala de bowling, biliard, snooker, jocuri, restaurant, cocktail-bar/lobby-bar/ deschise 24h/zi si discoteca cu stiluri diferite de muzica, care este deschisa tot sezonul de vara.De asemenea, va puteti rasfata in centrul Spa & Wellness al hotelului care cuprinde 7 cabinete terapeutice, jacuzzi, baie turceasca, sauna cu infrarosii, baie de aburi, solar. Sala de fitness este complet echipata pentru a antrena atat incepatori cat si avansati. 

Facilitati camere
Eleganta, atitudine amiabila si confort sunt lucrurile de care va veti lovi chiar la intrarea in hotel; 88 de camere mobilate luxos si 16 apartamente stau la dispozitia oaspetilor pe tot parcursul anului, cu mobilier confortabil si toate conditiile unui hotel modern european - aer conditionat centralizat, telefon direct, TV prin satelit, conexiune la internet, mini-bar, seif, balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sporturi
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina exterioara
Permite animale de companie
Parcare
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar

Locatie