Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Alcudia Park


Descriere

Descriere HOTEL IBEROSTAR ALCUDIA PARK:
Hotelul renovat recent este situat pe plaja Muro, in nordul statiunii Alcudia din Mallorca. Hotelul este amplasat intr-o gradina frumoasa, cu servicii excelente. Este o optiune ideala pentru familiile cu copii, din mai multe motive, inclusiv a hotelului unic in forma de U, care ofera securitate si confidentialitate, precum si pentru apele de mica adancime. De asemenea acesta se afla in zona Alcudia, una dintre cele mai distractive zone in Mallorca, o zona foarte buna pentru pentru sporturi de apa.


Localizare HOTEL IBEROSTAR ALCUDIA PARK:
Hotelul este situat pe plaja, la aproximativ 6 km de portul Alcudia si la aproximativ 8 km de Ca'n Picafort.

Plaja:
Plaja are nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Iberostar Alcudia Park are camerele dotate cu: aer conditionat, balcon sau terasa, TV satelit, Wi-Fi gratuit, telefon, seif (contra cost), baie cu dus si uscator de par.


Facilitati HOTEL IBEROSTAR ALCUDIA PARK:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor numeroase facilitati: piscina exterioara in stil laguna, piscina acoperita deschisa iarna, terasa pentru plaja cu sezlonguri, gradini mediteraneene mari, activitati de divertisment, restaurante, cafe-bar, snack bar pe plaja, Wi-Fi gratuit, spalatorie, centru Spa (gratuit: sauna; contra cost: sauna finlandeza si sauna turceasca, jacuzzi, masaj), sala gimnastica, tir cu arcul, tenis de masa, boccia, volei, inchirieri biciclete (contra cost), biliard (contra cost).

Facilitati copii:
Piscina pentru copii, cluburi pentru copii (Kidsclub 4-7 ani, Maxiclub 8-12 ani, Teenclub 13-17 ani) deschise in lunile iulie si august.

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul
inclus in pachet este tip shuttle cu timp de asteptare aproximativ o ora. La
cerere si contra cost se poate opta pentru transfer privat. Asistenta turistica
este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Web: www.iberostar.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie