Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRUPOTEL GRAN VISTA SPA


Descriere

Descriere HOTEL GRUPOTEL GRAN VISTA AND SPA:
Hotelul frumos de 4* se afla in centrul statiunii Can Picafort, intr-o zona linistita si plina de verdeata. Promenada de la malul marii este la o mica distanta de hotel iar in zona sunt numeroase magazine, restaurante, baruri, centre pentru sporturi nautice, terenuri de golf, statie pentru transport public.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL GRUPOTEL GRAN VISTA AND SPA:
Hotelul se afla la 400 de metri de plaja, 60 km de orasul Palma si la aproximativ 65 km.

Plaja:
Plaja este cu nisip alb fin si intrare lina in mare. Apa marii este limpede, turcoaz iar zona este in general ferita de valuri. Sezlongurile si umbrelutele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Grupotel Gran Vista and Spa are camerele moderne si spatioase, dotate cu: balcon, baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, telefon, TV satelit, Wi-Fi, minibar (contra cost), seif (contra cost).

Facilitati HOTEL GRUPOTEL GRAN VISTA AND SPA:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet, 2 restaurante a la carte, 2 baruri, centru Spa, Piscina exterioara, piscina interioara incalzita, jacuzzi exterior si interior, animatie, terenuri de sport, sala fitness, centru pentru ciclisti, minigolf, receptie 24h, camera pentru bagaje, servicii spalatorie, rent-a-car, rent-a-bike.

Facilitati copii:
2 piscine pentru copii cu tobogane, animatie pentru copii, loc de joaca, miniclub, mini disco, bufet special pentru copii la restaurant, serviciu babysitting (contra cost), inchirieri carucioare pentru copii (contra cost).

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este privat, valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta. Rutele sunt: Nord: Alcudia, Can Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo, Cala Ratjada. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.

Web: www.grupotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie