Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Descriere HOTEL COMODORO PLAYA:
Hotelul recent renovat este localizat chiar pe plaja, fiind o alegere ideala pentru turistii care doresc un sejur de relaxare si confort intr-o zona linistita dar si posibilitatea practicarii sporturilor nautice. Statiunea Magalluf aflata in apropiere ofera o gama larga de distractii.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL COMODORO PLAYA:
Hotelul se afla pe plaja din statiunea Palma Nova, la 30 km de Aeroportul Palma.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Plaja din Palma Nova are un km lungime si 70 de metri latime, despartita in 2 de un afloriment stancos. Plaja a primit premiul Q al calitatii, acordat de Spanish Tourism Quality Institute, fiind singura plaja din Mallorca care a castigat aceasta distinctie.



Dotari camere:
Hotel Comodoro Playa are camerele dotate cu: aer conditionat/incalzire, baie cu dus si uscator de par, seif (contra cost), TV satelit, telefon, balcon, Wi-Fi (contra cost). Toate camerele ofera o priveliste spectaculoasa spre mare.

Facilitati HOTEL COMODORO PLAYA:
Hotelul dispune de: piscina exterioara, terasa pentru plaja (contra cost - sezlonguri si umbrele, paturi balineze, hamace, jacuzzi), restaurant, bar, Wi-Fi (contra cost), animatie, camera de bagaje, spalatorie, schimb valutar, tenis de masa, billiard, parcare (contra cost), rent-a-car, rent-a-bike.



Web: www.seramarhotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie