Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ionian Blue Bungalows & Spa Resort


Descriere

Ionian Blue este un hotel de lux situat in partea estica a insulei Lefkada. Hotelul este construit in trepte si ofera privelisti superbe asupra apelor albastre ale Marii Ionice.

Localizare
Ioanian Blue este un hotel de lux de pe litoralul de est al insulei Lefkada. Hotelul este situate in statiunea Nikiana si este construit pe o panta, in trepte.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai numeroase facilitati precum restaurant principal, lounge bar, restaurant la piscina, bar la piscina, minimarket, room-service,  loc de joaca pentru copii, scaune speciale pentru copii in restaurant, sala de conferinte complet echipata, centru Spa cu fitness, sauna, bai de aburi, piscina incalzita cu Jacuzzi.

Facilitati camere
Camerele hotelului depasesc orice asteptare, au fost special concepute si echpate pentru a coferi un confort sporit, stil si estetica in conformitate cu fiecare stil de viata. Toate camerele au bai spatioase cu cada sau cabina de dus, minibar, radio, balcon, aer conditionat, incalzire, uscator de par, televizor prin satelit, telefon, cutie de valori.

Piscina
Hotelul are o piscina principala cu o suprafata de 600 m² si 14 piscine private cu suprafete de 25 m², sezlonguri, umbrele si prosoape la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Bar