Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Porto Carras Meliton (Neos Marmaras, Sithonia)


Descriere

Localizare: Porto Carras Grand Resort este situat pe coasta de vest a Sithoniei, pe o plaja cu o lungime de 9 km si mai mult de 25 de golfuri private cu ape albastre si adanci, reprezinta locatia ideala pentru a beneficia de o rara frumusete naturala intr-un cadru de lux de 1763 de hectare.

Dotari camere: camerele sunt concepute pentru a aduce natura in interior; toate camerele ofera privelisti impresionante spre mare, spre port sau spre terenul de golf si dotari de lux: TV, telefon, seif, aer conditionat, radio, seif, uscator de par, mini-bar, balcon sau terasa.

Facilitati hotel: hotelul ofera 4 restaurante, 3 baruri, o sala mare de bal, si facilitati de conferinte; o multime de activitati sportive sunt disponibile, cum ar fi scuba diving, snorkeling, schi nautic, fotbal, tenis, volei, tenis de masa, golf, etc; la noul centru de spa Thalassotherapy se gaseste o gama larga de tratamente si terapii, inspirate de metode vechi, iar oaspetii se pot bucura aici de ralaxare si wellness.



www.portocarras.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie