Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NEW EGRETA ( Dunavatul de Jos)


Descriere

Localizare:


New Hotel Egreta este situat în Delta Dunrii, în Dunvatul de Jos.


Facilitati:


Ofer acces gratuit la o piscin sezonier în aer liber, WiFi gratuit în toate zonele i o grdin cu teras acoperit i loc de joac pentru copii. Oaspeii au la dispoziie o parcare gratuit.


Toate camerele i suitele au vedere la grdin, aer condiionat, minibar, Smart TV, cutie de valori i baie privat cu du, articole de toalet gratuite i halate de baie. Suitele au o zon de relaxare cu canapea i un balcon.


Restaurantul de la Egreta servete specialiti locale din pete i mâncruri internaionale. La un cost suplimentar, oaspeii au acces la o zon de divertisment cu biliard, bowling, darts i tenis de mas. Un teren de fotbal este, de asemenea, disponibil.


Proprietatea are un ponton i mai multe brci cu care se pot organiza excursii i partide de pescuit în Delta Dunrii, la un cost suplimentar. Gara din Tulcea este la 45 km, iar hotelul ofer servicii de transfer la aeroport.


Centru – Spa:


Piscina interioara, dus scotian, dus emotional, kneipp, sauna uscata, sauna umeda, sala relaxare, masaj…


Entertainment:


Bowling, mese biliard, dart’s…


Facilitati camere:


Aer conditionat, Smart tv, internet , wireless gratuit, minibar, seif, cabina de dus, uscator de par, produse cosmetice eco.


Ca si obiective turistice pot fi vizitate: Lacul Razim, respectiv, Lacurile Holbina I., II., III., Cetatea Halmyris.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie