Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aquila Porto Rethymno (Crete)


Descriere

Descriere: Hotelul de 5 stele a fost renovat acum 3 ani si este situat peste drum de plaja lata nisipoasa a orasului Rethymno, la 15 minute de mers pe jos de-a lungul falezei pana in centrul orasului.

Localizare: Hotelul este situat pe plaja, la doar 900 de metri de portul din Rethymno, la 65 km de aeroportul din Chania si 90 km de capitala Heraklion.

Plaja: premiata Blue Flag are sezlonguri si umbrele free, prosoape gratuite si water sports extra cost.

Dotari camere : 200 de camere de diferite categorii: standard fara view, standard sea view, standard side sea view, superior, deluxe sea front cu Jacuzzi, 2 suite. Toate camerele au aer conditionat, Wi-fi, TV satelit, Hi-Fi cu CD, DVD, telefon, safe box, mini bar ( extra cost), facilitati pt ceai si cafea, baie cu cada sau dus, uscator, halat si papuci, balcon, welcome pacqage la sosire.

Facilitati: Wi-fi free, 1 piscina mare in curtea interioara, o piscina ( deck pool ) si 1 interioara, 1 restaurant principal tip buffet cu locuri inauntru si afara la piscine; in fiecare a doua seara este o cina tematica (italiana, mediteraneana, mexicana si asiatica), 1 restaurant a la carte, o cafeteria beach front care e si snack bar si un lobby bar, 2 sali de conferinte (una pt 70 pax si alta pt 200 pax), centru spa cu gym, jacuzzi, hammam, sauna (gratuite), masaj si tratamente (cu plata,15 minute gratuite de masaj/sejur), serviciu de babysitting (la cerere, cu plata).Activitati: tenis de masa, darts, boccia, volei de plaja, sporturi acvatice (cu plata), program de animatie cu jocuri, aerobic, spectacole seara.

Clasificarea oficiala: 5*

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Pagina web: www.aquilahotels.com

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie