Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATRIUM HOTEL (C)


Descriere

Descriere HOTEL ATRIUM:
Atrium este un hotel rafinat care pune accent pe calitatea serviciilor oferite. Hotelul ofera toate serviciile de care ai nevoie pentru o vacanta reusita.

Tip masa:
Demipensiune.

Localizare HOTEL ATRIUM:
Hotelul se afla in statiune Rethymno, la 100 de metri de cea mai mare plaja cu nisip, lunga de 12 km, la 65 km de Aeroportul din Chania si la 84 km de Aeroportul din Heraklion.

Dotari camere:
Hotel Atrium are 127 de camere confortabile, decorate la standarde inalte si dotate cu: balcon, baie, aer conditionat/incalzire, minibar, uscator de par, seif (contra cost), telefon, TV, Wi-Fi.

Facilitati HOTEL ATRIUM:
Hotelul ofera turistilor numeroase facilitati: restaurant care serveste specialitati europene si cretane (tinuta de seara pentru domni: pantaloni lungi), bar, snack bar la piscina, animatie ocazionala (gratar, seara cretana, dansuri folclorice, spectacole si muzica live, seara de dans), piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite, curatatorie, servicii medicale, colt internet, sauna si fitness la hotelul The Artemis Palace.

Facilitati copii:
Piscina pentru copii, baby-cot (gratuit), babysitting (la cerere, contra cost).

Web: www.atrium.reth.gr/01.php

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.