Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: este situat la 3,3 km de centrul oraşului Cesme.



Dotari camere:
Hotelul detine 312 camere cu decor sofisticat si facilitati moderne, cum ar fi internet de mare viteza, LCD tv. De asemenea, hotelul ofera 42 suite si 2 king suite cu caracteristici imbunatatite ce au balcon cu vedere la mare, minibar, cafetiera. Tipuri camera: standard, superior, deluxe, duplex, junior suites, senior suites, king suites



Facilitati hotel: bar, receptie deschisa nonstop, ziare, grădina, camere pentru nefumatori, Facilitati pentru persoane cu handicap, lift, check-in/check-out express, incalzire, hotel de design, camera de bagaje, magazine în hotel, aer conditionat, zona de plaja privata, restaurant (bufet), snack bar



Activitati: teren de tenis, sauna, sala de fitness, spa si centru de wellness, masaj, teren de joaca pentru copii, tenis de masa, baie turceasca/baie de aburi, piscina in aer liber (deschisa în sezon), piscina interioara (deschisa tot anul)



Servicii:
room service, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, curatatorie chimica, facilitati VIP in camera, mic dejun în camera, serviciu de calcatorie, schimb valutar, fax/copiator, bancomat, serviciu de concierge, facilitati de sporturi nautice la hotel, transfer de la/la aeroport (contra cost).

Pagina internet: www.radissonblu.com/resort-cesme

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie