Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SPA HOTEL EMERALD


Descriere

Localizare: la 1 km de centrul statiunii si la 100 m de Gondola. Hotelul a fost construit in anul 2008.
Facilitati: piscina interioara , centru, salon de infrumusetare, coafor, fitness, sauna, solar (contra cost), masaj (contra cost), 2 restaurante (principal si a-la-carte), 2 baruri, lift, seif la receptie (contra cost cca 3 eur/zi sau 20 eur/sapt), internet cafe (cca 2,5 eur/ora), internet, birou de schimb valutar, birou rent-a-car, depozit echipamente de ski si snowboard, biliard, jocuri mecanice, sala de conferinte (cca 50 locuri).
Facilitati pentru copii: patut pentru infanti (cca 5 eur/zi), camera de joaca pentru copii.
Camerele duble (35 mp): doua paturi single, incalzire, frigider sau mini bar, telefon, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, vedere la munte, podeaua este acoperita cu mocheta.
Family Room (60 mp): doua dormitoare separate despartite de o usa intermediara, pat matrimonial sau 2 paturi single, incalzire centrala, frigider, telefon, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon.
Apartament cu 1 dormitor (60 mp): pat matrimonial sau doua paturi single, canapea extensibila, usa intermediara, vase, incalzire, frigider, telefon, baie cu cada si dus, uscator de par, podeaua este acoperita cu mocheta.
Apartament cu 2 dormitoare (80 mp): pat matrimonial sau doua paturi single, canapea extensibila, incalzire, frigider, telefon, , baie cu cada si dus, uscator de par, podeaua este acoperita cu mocheta.
Gratuit: depozit pentru echipament de ski, sauna, baie de aburi, fitness, piscina interioara, Jacuzzi.
Contra cost: biliard, masaj, baie turceasca, SPA, Wi-Fi.
Parcare: cu plata, garaj cu plata.

oferte munte bugaria 2020

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.