Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEALIFE BUKET RESORT HOTEL


Descriere

Descriere SEALIFE BUKET RESORT HOTEL:
Hotelul SEALIFE BUKET RESORT a fost deschis in anul 2004, este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 14500 mp si dispune de 313 camere repartizate in 9 corpuri de cladire cu 3-5 etaje.
Tip masa:
All Inclusive
Localizare SEALIFE BUKET RESORT HOTEL:
Hotelul este situat la 30 km fata de orasul Alanya, la 95 km de aeroportul Antalya si la 75 km fata de aeroportul Gazipasa din Alanya.
Plaja:
SEALIFE BUKET RESORT are plaja privata cu nisip si pietricele cu lungime de 40 m. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: mini bar, TV satelit, aer conditionat, balcon, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, seif (contra cost), telefon.
Facilitati generale SEALIFE BUKET RESORT HOTEL:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, baruri, discoteca, piscina exterioara, piscina pentru copii, aquapark cu 2 tobogane, piscina interioara, sauna, baie turceasca, baie cu aburi, programe de animatie, muzica live, cinema, centru fitness, internet wireless, teren de tenis, teren de basket, volei pe plaja, tenis de masa.
Servicii cu plata: seif, masaj si alte tratamente in centrul Spa, sala de jocuri, biliard, servicii medicale, servicii de curatatorie, nocturna si echipament pentru tenis, sporturi acvatice.
Facilitati copii SEALIFE BUKET RESORT HOTEL:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club 4-12 ani, bufet pentru copii in restaurant, piscina pentru copii.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o singura rezervare pe sejur de minim 7 nopti, la unul din restaurante;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: http://www.sealifebukethotel.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie