Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Blue Sea Interpalace


Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la Puerto de la Cruz la aproximativ 1,5 km de plajă, centrul orașului Puerto de la Cruz se află la cam 1,5 km distanță.

Dotări

Hotelul își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 7 nivele cu un lift și 234 de camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, servicii de bonă, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie și o sală de conferințe. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea hotelului. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. O altă opțiune disponibilă sunt dormitoarele separate. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. În plus, există un telefon, canale prin satelit și WiFi (gratuit). Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. De asemenea, stă la dispoziție un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi.

Sport/divertisment

Piscina cu o zonă exterioară și o zonă pentru copii garantează răcorire și odihnă activă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Unitatea de cazare oferă un program de sport în aer liber cu tenis, volei de plajă, baschet și minigolf și contra cost boccia. O sală de fitness, tenis de masă și biliard fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. Contra cost pot fi utilizate: salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Programul de divertisment cuprinde un miniclub și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Pentru clienți sunt disponibile un restaurant pentru nefumători, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă demipensiune și regim all inclusive. Se poate alege între mic dejun, prânz sau cină. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Cei ce au ales o ofertă all inclusive se bucură de oferte speciale ca de exemplu gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie