Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLOBALES ACUARIO


Descriere

Hotelul Globales Acuario se afla la aproximativ 1,5 km de plaja si de centrul statiunii si la 2 km de celebrul complex Lago Martianez, intr-o zona rezidentiala din statiunea San Antonio. Globales Acuario ofera o varietate de facilitati oaspetilor sai: wifi gratuit, camere de familie, camere nefumatori, piscina in aer liber, restaurant, bar, tenis de masa, camera de jocuri, inchirieri auto, schimb valutar, receptie deschisa non stop, seif si lift.

Localizare

Hotelul Globales Acuario se află într-o zonă rezidențială din San Antonio, la 1,5 km de o plajă de nisip şi de centrul stațiunii şi la 2 km de celebrul complex Lago Martiánez.

Facilitati hotel

Globales Acuario ofera o varietate de facilitati oaspetilor sai: wifi gratuit inclus, camere de familie, piscina in aer liber, restaurant, camere nefumatori, bar, piscina in aer liber, restaurant, camere nefumatori, bar, piscina in aer liber, tenis de masa, camera de jocuri, bar, restaurant, internet wireless, inchirieri auto, schimb valutar, receptie deschisa non stop, seif, lift, camere de familie, camere nefumatori.

Facilitati camere

Camerele au balcon şi o baie privată. La un cost suplimentar, oaspeţii pot închiria un seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Camere familii
AC ( aer conditionat )
Camere nefumători

Locatie