Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALUA PARQUE SAN ANTONIO


Descriere

Hotelul Parque San Antonio, situat la 1,5 km de centrul orasului Puerto de la Cruz si la mai putin de 2 km de plaja, este inconjurat de gardini tropicale si ofera vedere impresionanta asupra Muntelui Teide. Hotelul Alua Parque San Antonio pune la dispozitia turistilor o piscina exterioara si un snack bar. De asemenea, in cadrul hotelului se gasesc si: un lounge bar, receptie deschisa 24 de ore pe zi, ping pong (contra cost), Wi-Fi gratuit, muzica live si acces la gradinile tropicale.

Localizare

Hotelul Parque San Antonio, situat la 1,5 km de centrul orasului Puerto de la Cruz si la mai putin de 2 km de plaja, este inconjurat de gardini tropicale si ofera vedere impresionanta asupra Muntelui Teide. 

Facilitati hotel

Hotelul Alua Parque San Antonio pune la dispozitia turistilor o piscina exterioara si un snack bar.

De asemenea, in cadrul hotelului se gasesc si: un lounge bar, receptie deschisa 24 de ore pe zi, ping pong (contra cost), Wi-Fi gratuit, muzica live si acces la gradinile tropicale. 

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt spatioase si luminoase. Fiecare are TV prin satelit, birou si aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )
Wi-fi / Wireless Lan