Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere:Jaz Belvedere este un hotel de 5 stele ce ofera oaspetilor sai facilitatile ideale pentru o vacanta linistita, si, totusi, deosebita. Arhitectura araba si marocana combinata cu paleta de culori ale desertului, cu palmierii si cu albastrul curat al Marii Rosii aduce o schimbare vietii cotidiene si contureaza un peisaj de poveste.

Localizare:Hotelul se afla la aproximativ 10 kilometri de Aeroportul International Sharm El Sheikh si la 20 de kilometri de centrul orasului cu acelasi nume. Totodata, Jaz Belvedere se afla la 6 km de SOHO Square.

Facilitati hotel:Desi atractia principala a hotelului pare sa fie plaja privata, Jaz Belvedere ofera clientilor sai o gama larga de facilitati, activitati si programe de divertisemnt de care se pot bucura. Hotelul beneficiaza de un restaurant de tip bufet si un restaurant a la carte, ambele oferind produse sanatoase si proaspete, precum si de un bar. Iubitorii de sport se pot bucura de accesul la terenul de tenis, terenul de volei pe plaja, de accesul la sala de fitness precum si de altele asemenea. Desi serviciul de Wi-Fi este gratuit si nelimitat in cadrul receptiei, barului si zonei de langa piscina, programul de animatie si activitati va asigura mai multa distractie offline, decat cea online. Oaspetii au acces si la un salon de infrumusetare, health club (jacuzzi, sauna, baie cu aburi), farmacie, muzica live, ATM. Accesul la tratamente precum masaj sau bai turcesti se face contra cost. Copiii beneficiaza de piscina pentru copii, club pentru copii (pentru copii cu varste cuprinse intre 4-12 ani) sau programe de animatie.

Dotari camere:Bucurandu-se de vedere catre mare sau catre frumoasele gradini ale hotelului, camerele beneficiaza de aer conditionat, baie cu cada sau dus, TV satelit, telefon, minibar, seif, uscator de par, priza in baie, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei. In fiecare zi, oaspetilor le este oferita o sticla mare cu apa din partea casei.

Web: https://www.jazhotels.com/sharm-el-sheikh/hotels/jaz-belvedere.aspx

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie