Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astro Palace Hotel & Suites


Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la adăpost de marea agitație la o scurtă plimbare față de centrul Firei. De la centrul de cazare sunt doar câteva secunde până la viața de noapte și locurile de făcut cumpărături din vecinătate. Cel mai apropiat aeroport este Thira (JTR), distanța este de aproximativ 5 km.

Dotări

Într-o clădire principală cu 2 etaje și 4 clădiri auxiliare, clienții vor găsi 9 suite și 35 de camere duble. Recepția este deschisă la orice oră. Printre serviciile hotelului se numără o cameră de bagaje. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. Clienții care doresc să se informeze despre excursii pot să o facă la biroul de organizare a excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere, servicii de bonă, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor și serviciile unui valet. În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un fax și un copiator.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele au un pat „King size”. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Unitatea de cazare oferă 44 de camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară oferă băi plăcute și răcoritoare. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Locul de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. O sală de fitness, gimnastică și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, hidroterapie și solariu. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un bar stă la dispoziție. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus și demipensiune. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Lista cu bucate mai cuprinde și feluri de mâncare dietetice și feluri de mâncare vegetariene.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie