Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Proprietate de familie, Hillside Studios & Apartments include o piscină și un snack bar și oferă camere cu aer condiționat și vedere la Marea Egee. Acesta este situat la 1,5 km de plaja cu nisip din Faliraki.

Studiourile și apartamentele de la Hillside sunt mobilate simplu și au deschidere intr-un balcon privat. Acestea includ chicinetă utilată cu mini-frigider și fierbător electric. Fiecare unitate are și baie privată, cu uscător de păr, articole de toaletă gratuite și papuci. Toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat și seif.

Dimineata este servit un bufet de mic dejun. Minimarketul din cadrul proprietății oferă produsele necesare de zi cu zi și suveniruri.

Oaspeții pot petrece momente de relaxare pe șezlongurile disponibile in jurul piscinei sau pot savura băuturi răcoritoare, sucuri proaspete, gustări ușoare și arome tradiționale la barul reședinței pe tot parcursul zilei. Copiii beneficiază de o zonă de piscină separată.

Centrul stațiunii Faliraki se găsește la doar 1,5 km de Hillside Studios & Apartments. Orașul medieval Rhodos este la 14 km. Aeroportul internațional Diagoras se află la 21 km și Lindos la 35 km. Oaspetii care doresc să exploreze insula pot inchiria de la receptie masini/motociclete la tarife reduse. Internetul Wi-Fi este disponibil gratuit in intregul complex. De asemenea, oaspeții beneficiază de parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie