Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JS PARADISE SPORT


Descriere

LOCALIZARE: Este un minunat hotel Adults Only situat in El Arenal, la numai 300 de metri de plaja, inconjurat de gradini si terase, la numai cateva minute de condus de Palma. Ideal pentru relaxare, sport.


FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: receptie 24 ore, restaurant , terasa, lobby bar, sala de fittness, sala cardio, sauna, piscina exterioara, jacuzzi, bar la piscina, muzica live, spectacole, se accepta accesul cu animale de companie mici ( catei pana la 7 kg ) , inchiriere masini /biciclete, servicii medicale, conexiune internet wireless, spalatorie.


FACILITATI CAMERE: Toate camerele sunt echipate cu : birou, TV LCD prin satelit, incalzire/aer conditionat, telefon, seif (contra-cost), radio, conexiune internet wireless gratuita, balcon, baie cu dus , uscator de par.
Camerele duble /single au in jur de 16 mp.

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.