Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ponz Boutique


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Hotelul Ponz a fost renovat in anul 2013 si este situat in Kusadasi, la 100 de metri de plaja Kadinlar Denizi. Acesta are piscină in aer liber, piscină pentru copii, baie turcească și unități de cazare cu aer condiționat și balcon.

Camerele si apartamentele hotelului sunt decorate in culori neutre si au mobilier modern din lemn. Acestea oferă aer conditionat, TV cu ecran plat, baie privată, zonă de relaxare, un frigider mic si facilităti pentru prepararea de ceai si cafea.

Restaurantul à la carte serveste o varietate de preparate europene și regionale, pregătite cu ingrediente proaspete. De asemenea, hotelul are un bar spațios și terasă la soare, unde oaspeții pot savura băuturi răcoritoare și cocktailuri.

Oaspetii se pot relaxa la saună sau pot beneficia de servicii de masaj. Zona piscinei include o masă de tenis, darts si biliard. Oaspetii pot urmări la bar evenimentele sportive importante.

Hotelul Ponz se află la 2 km de centrul orasului Kusadasi, iar la doar 10 metri este o statie de autobuz. Aeroportul Izmir Adnan Menderes este situat la 80 km de hotel. Se poate aranja un serviciu de transfer, la cerere si la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.