Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Inn Dubai Festival City


Descriere

Descriere

Hotelul este conectat la Dubai Festival City Mall si ofera
shuttle catre plaja La Mer din Dubai. Facand parte din lantul Holiday Inn, hotelul de 4 stele pune la dispozitie oaspetilor sai servicii de inalta calitate, precum si un personal experimentat.
Localizare
Hotelul se afla la 10 minute de mers cu masina de Dubai Mall si aproximativ 40 de minute de mers cu masina de aeroportul international Dubai Al Maktoum.Dubai International Airport se afla la 3 km distanta de hotelul Holiday Inn Dubai Festival City.
Facilitati hotel
Hotelul beneficiaza de Business Center, piscina exterioara atat pentru adulti cat si pentru copii, sala de fitness, facilitate SPA, centru de infrumusetare (manichiura, pedichiura, masaje faciale). In ceea ce priveste serviciile de masa, hotelul beneficiaza de 3 restaurante, Sirocoo (mic dejun si cina), Zeste (mic dejun, pranz, cina, desert), Joey Backyard (brunch si cina).
Dotari camere
Camerele hotelului beneficiaza de masa si fier de calcat, sifonier, aer conditionat, mini frigider, mini bar, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, apa imbuteliata, telefon, televizor, access la Wi-Fi, baie proprie cu uscator de par, halat si papuci de casa.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.