Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Sarab Deira


Descriere

Hotelul Al Sarab este situat pe strada Al Rigga din Deira. Situat strategic în inima districtului de afaceri Deira, în mijlocul centrelor de afaceri, centre comerciale și la doar 7 minute de Aeroportul Internațional Dubai și World Trade Center. Hotelul este aproape de stația de metrou Al Rigga.Facilitati hotel:
Hotelul Al Sarab își propune să ofere o echipă de servicii profesionale, personalizate, care să răspundă nevoilor oamenilor de afaceri, de agrement și de familie:Recepție de 24 de ore,24 ore de menaj , 24 ore Room Service, Wifi, Camere pentru fumatori și pentru nefumători, Televiziune prin cablu cu canale prin satelit, Thai Chi Spa, Piscină pe acoperiș, Serviciul de autobuze, Servicii de închiriere auto, Servicii de parcare cu valet, Transferuri de la aeroport, Centru de afaceri, Servicii de spalatorie. Thai Chi Spa Reîmprospătați mintea, corpul și sufletul la Thai Chi Spa. Răsfățați-vă cu diferitele noastre masaje și terapii. Relaxați-vă și bucurați-vă de masajul tradițional thailandez, axat pe restaurarea echilibrului perfect într-o ambianță special creată pentru confortul dumneavoastră. Piscină pe acoperiș Profitați din plin de sejurul dvs. la Hotelul Al Sarab și faceți o baie în piscină în aer liber de pe acoperiș. Bucurați-vă de piscina hotelului cu temperatură controlată, în timp ce apreciați frumusețea orizontului Dubaiului. Elegante - Beauty Lounge este un sanctuar deosebit, unde eleganța este redefinită și echilibrul restabilit. Situat în inima Deira Dubai. Treceți printr-o oază sublimă de pură exclusivitate, stil și lux. Înțelegem că femeile de astăzi trebuie să scape complet de programul agresiv; salonul nostru de înfrumusețare vă va duce într-o călătorie senină de tratamente spa și saloane speciale care vă vor ajuta să scăpați de agitația de zi cu zi. Restaurante și baruri Experiența de luat masa la Al Sarab Hotel oferă o gamă largă de divertisment. Oaspeții sunt invitați la restaurantul hotelului Al Naseem - Moroccan Restaurant cu bucătărie internațională într-o atmosferă confortabilă și au opțiunea de a savura bucătăria delicioasă livrată în camera lor cu room service-ul nostru de 24 de ore. Facilităţile proprietăţii include si două cluburi de noapt Ahlam - Arabic Night Club și MOOD - INDIAN NIGHT CLUB

Facilitati camera:
Hotelul este dotat cu 84 de camere, care includ suită Junior, Cameră Executive, Cameră standard și cameră twin. Fiecare cameră este unică amenajată cu facilități moderne și dotată cu un mini bar, seif pentru depozit digital, televizor LCD și facilități VIP pentru a vă bucura de maximum de confort .

Localizare:
Hotelul Al Sarab este situat pe strada Al Rigga din Deira. Situat strategic în inima districtului de afaceri Deira, în mijlocul centrelor de afaceri, centre comerciale și la doar 7 minute de Aeroportul Internațional Dubai și World Trade Center. Hotelul este aproape de stația de metrou Al Rigga.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
AC ( aer conditionat )