Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pela Maria Hotel (Crete)


Descriere

Descriere: Hotelul Pela Maria de 3 stele, opereaza in regim de masa all inclusive si ofera un mediu armonios si placut, care reflecta experienta sa indelungata in ceea ce priveste serviciile de gazduire, acordand atentie fiecarui aspect.

Tip masa: Mic dejun, demipensiune, All Inclusive

Localizare: Hotelul Pela Maria este situat in Hersonissos, una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta din Creta, la doar 40 de metri de plaja cu nisip si la 27 km de aeroportul din Heraklion si de capitala insulei.

Dotari camere: Hotelul Pela Maria detine 118 unitati de cazare de mai multe categorii: camere duble pentru uz de single, camere duble cu vedere la mare sau la gradina. Toate sunt dotate cu aer conditionat (contra cost), wi-fi gratuit, seif cu plata, TV satelit, mini frigider, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa.

Facilitati hotel: Hotelul Pela Maria asigura clientilor receptie 24 de ore, salon, lift, wi-fi gratuit in toate zonele publice, zona vizionare TV, magazin de suveniruri, piscina cu umbrele si sezlonguri, doctor la cerere (cu plata), prim ajutor, inchirieri de masini (cu plata), restaurant principal, restaurant a la carte, snack cafe-bar a la carte, bar la piscina, sala de jocuri, biliard (cu plata), sporturi acvatice (cu plata), scaun de masaj (cu plata). Pentru infanti se asigura patut si scaune speciale (la cerere, gratuit).

Clasificarea oficiala: 3 stele

Pagina web: www.pelamariahotel.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.