Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Pearl Beach este resort foarte bine localizat pe plaja de nisip din orasul Rethymno, cu servicii excelente si personal atent.
Localizare: Pearl Beach este localizat ideal pe faleza din Rethymno, la 2 km de orasul vechi, la 90 km de aeroportul din Heraklion si la 60 de cel din Chania.
Plaja: Pearl Beach este situat peste drum de plaja cu nisip premiata cu Blue Flag. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice contra cost.
Dotari camere: Pearl Beach detine 148 de camere mari si frumoase, toate dotate cu aer contidionat, wi-fi, TV satelit, DVD, radio si CD, telefon, seif, mini bar, facilitati pt ceai si cafea, baie open plan unele sau baie normala altele, uscator, balcon.
Facilitati hotel: Pearl Beach pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, salon, camera pentru bagaje, 2 piscine, una pentru adulti si una pentru copii si o piscina interioara, restaurant cu locuri inauntru si afara, 2 baruri ( pool bar si lobby bar ), internet corner, tenis de masa, biliard, centru wellnes, centru fitness, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, saloane de masaj.
Facilitati copii: Pearl Beach asigura copiilor piscina si loc de joaca.
Categoria oficiala: 4*
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Transfer: durata transferului din aeroportul Heraklion, este de aproximativ o ora si jumatate.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie