Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Sky Apartments


Descriere

Blue Sky Apartments se afla in Malia.Centrul vibrant al orașului Malia, cu numeroase cluburi de noapte, este la doar 150 de metri. Unitatea de cazare ofera bar și o grădină frumos amenajata. Cea mai apropiată plajă este la 300 de metri.

Localizare

Blue Sky Apartments este o afacere de familie situata in Beach Road din Malia, Creta. Este aproape de restaurante, cafenele, magazine si cluburi de noapte, la doar 400 de metri de plaja centrala. Aeroportul Nikos Kazantzakis se afla la o distanta de 32 km de proprietate.

 

Facilitati Hotel

Proprietatea se afla langa o piscina si un snack bar, inconjurata de o gradina frumoasa cu flori si palmieri. Este disponibila si parcarea gratuita, la o locatie in apropiere. Unitatea de cazare dispune de zona de picnic si terasa cu zone de luat masa in aer liber. Oaspetii se pot bucura de un joc gratuit de mini golf.

 

Facilitati camere

Blue Sky Apartments dispune de 13 apartamente izolate fonic si cu intrare privata avand o bucatarie mica, aer conditionat, seif si WiFi. Bucataria este dotata cu frigider, plita de gatit, ustensile de bucatarie, masa si ceainic. Vederea apartamentului poate sa fie spre munte, la gradina sau la curtea interioara. Apartamentul este dotat cu fier de calcat, canapea, birou, zona de relaxare, TV, balcon, priza langa pat, suport de haine.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.