Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Minoa Palace Resort & Spa

Descriere

Construit intr-o zonă de 3,5 ha de grădini amenajate, in Platanias, Minoa Palace Resort este situat pe malul mării si are 4 piscine si un centru de wellness. Oaspetii au la dispozitie o varietate de optiuni culinare si unităti de cazare elegante, cu acces gratuit la internet.

Camerele cu aer conditionat de la Minoa Palace au balcon privat cu vedere frumoasă la mare, la piscină sau la grădină. Acestea beneficiază de o baie de marmură si de o zonă de living cu TV prin satelit.

Centrul spa al hotelului are o piscină interioară de 250 mp, cadă cu hidromasaj, hamam si saună. Oaspetii pot beneficia de aromoterapie, de masaje cu pietre fierbinti si de tratamente faciale. De asemenea, sunt disponibile un teren de tenis si o sală de fitness.

Oaspetii pot alege dintre cele 4 restaurante de la Minoa Palace, care servesc preparate din bucătăria italiană, grecească si cretană. Există 4 baruri care servesc băuturi si cocktailuri exotice intr-un cadru elegant, in interior si in aer liber. Zilnic este servit un mic dejun grecesc.

Orasul pitoresc Hania se află la aproximativ 12 km de complex. Aeroportul International Hania este la 30 de minute de mers cu masina. Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi in zonele publice si locuri de parcare gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie