Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL PALMASOL:
Hotelul este situat in Benalmadena, la doar 50 de metri de portul de agrement Puerto Marina si este recomandat atat pentru familii cat si pentru cupluri sau grupuri de prieteni.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.

Localizare HOTEL PALMASOL:
Hotelul se afla la 250 de metri de cea mai apropiata plaja. Aeroportul din Malaga este la 16 km distanta iar orasul Malaga este la 20 km.

Dotari camere:
Hotel Palmasol are majoritatea camerelor cu vedere la Puerto Marina si sunt dotate cu:
aer conditionat, TV satelit, baie (dus sau cada), uscator de par, balcon, telefon, seif (contra cost), Wi-Fi (contra cost).

Facilitati HOTEL PALMASOL:
Hotelul este inconjurat de gradini frumoase. Printre facilitatile hotelului se numara: restaurant tip bufet, care serveste diverse preparate mediteraneene si internationale, 2 baruri (unul langa piscina), 2 piscine in aer liber (una pentru adulti si una pentru copii), piscina interioara incalzita (deschisa din februarie pana pe 10 iunie), Jacuzzi in aer liber, sezlonguri, sala de sport bine dotata, Wi-Fi contra cost. Hotelul ofera un program de divertisment zilnic pentru adulti si copii.

Web: www.thepalmexperiencehotels.com/hotel-palmasol

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie