Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Renumit pentru locația sa și priveliștile uimitoare asupra Mediteranei și Munților Beshparmak, Malpas Hotel & Casino este o stațiune exclusivă de lux de 5 stele ce oferă servicii de calitate. Hotelul se află la aproximativ 5 km de pitorescul oraș port Kyrenia, la doar 20 de minute de aeroportul Ercan sau 60 de minute de aeroportul internațional Larnaca. Este aproape de o serie de plaje, inclusiv propria plajă privată și alte atracții turistice.Localizare:
Hotelul se află la aproximativ 5 km de pitorescul oraș port Kyrenia, la doar 20 de minute de aeroportul Ercan sau 60 de minute de aeroportul internațional Larnaca. Este aproape de o serie de plaje, inclusiv propria plajă privată și alte atracții turistice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul dispune de restaurant, bar, piscină impresionantă în aer liber, sală de gimnastică, jacuzzi, baie turcească, saună și baie de aburi, sala de conferinta si ofera un cadru perfect pentru nunti si alte ocazii speciale.