Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sealife Family Resort Hotel


Descriere

Sealife este un complex mare cu facilităti si activităti potrivite pentru intreaga familie, orientat către plaja cu steag albastru Konyaaltı. Hotelul oferă o piscină cu tobogan, un centru spa cu tratamente corporale si echipamente de snorkelling si scufundări.

Toate camerele complexului Sealife Family au aer conditionat si balcon privat, majoritatea cu vedere la Marea Mediterană. Camerele sunt decorate in nuante calde si au mobilier modern. Facilitătile moderne includ TV prin satelit.

Oaspetii au la dispozitie o serie de restaurante, care servesc specialităti otomane si din peste. De asemenea, există cateva baruri, un disco club si un bistro bar.

Un pasaj subteran asigură acces facil la plajă. Clubul pentru copii se află intr-o zonă special amenajată si este condus de o echipă de profesionisti. Proprietatea oferă terenuri de tenis, o saună si o baie turcească traditională.

Cartierul vechi din Antalya este la 10 km de Sealife Family, iar aeroportul orasului Antalya se află la 30 de minute de mers cu masina. Puteti găsi centrul comercial 5M Migros si un acvariu la mai putin de 3 km. MarkAntalya Mall se află la 9 km de complexul Sealife Family. Proprietatea oferă parcare privată gratuită, iar oaspetii pot solicita un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie