Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARVIDA FAMILY ECO (EX.OTIUM FAMILY ECO CLUB)


Descriere

Descriere: Hotelul Otium Family Eco Club are 428 de camere si este construit pe o suprafata de 51.000 mp. A fost deschis in anul 1995 iar ultima renovare a avut loc in anul 2018.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Hotelul este situat la 7 km distanta fata de orasul Side si la 70 km de aeroportul din Antalya.

Plaja: Distanta de la hotel pana la plaja este de aproximativ 450 m. Plaja este cu nisip si pietricele. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Accesul la plaja se poate face cu shuttle - bus gratuit ce functioneaza in perioada 01.05-31.10.

Dotari camere: Camerele hotelului sunt dotate cu: dormitor cu pat dublu sau cu doua paturi twin, baie cu cada sau cu dus, uscator de par, minibar gratuit alimentat zilnic cu cola, fanta, suc de fructi, 2 sticle de apa de 0.5 l, set pentru facut ceai si cafea, TV satelit, telefon direct, WIFI gratuit, seif gratuit, aer conditionat central, balcon, Camerele family connected, suite, villa family si villa family suite sunt dotate si cu halat de baie, papuci de casa, canapea. Din totalul de camere, 11 nu au balcon si 9 au parchet pe jos.

Facilitati hotel: Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal cu meniu special pentru copii, 2 restaurante a la carte cu specific turcesc si italian cu rezervare de 5 euro/pers si un restaurant a la carte cu specific pescaresc cu rezervare de 15 euro/pers. La toate aceste restaurante exista si meniu pentru copii. Alte facilitate incluse in concept sunt: 4 baruri, 2 piscine exterioare pentru adulti, 4 piscine exterioare pentru copii, 1 piscina interioara incalzita cu sectiune pentru copii, piscina cu 3 tobogane, animatie, muzica live, discoteca, mini club, tenis de masa, volei pe plaja, aerobic, darts, centru fitness, baie turceasca, sauna, mini golf, darts, 2 terenuri de tenis cu zgura. Cu plata sunt: echipamentul de tenis, lectiile de tenis, nocturna terenului de tenis 5 euro/ora, billiard, inchiriere biciclete, banana, jet-ski, catamaran, schi nautic, parasailing, sporturi nautice motorizate si nemotorizate.
Servicii cu plata: telefon, fax, room service, bauturile de import, bauturile energizante, freshul de fructe, bauturile imbuteliate si la doza, restaurantele a la carte, acces internet cafe, sporturi motorizate de apa, masaj, centru infrumusetare, nocturna terrenului de tenis, servicii de spalatorie si calcatorie inchiriere echipamente, biliard, fotograf, diferite magazine, doctor, rent-a-car, spalatorie. pavilioanele pe plaja, fotograf, masaj, servicii medicale, bona, coafor, magazinele de suveniruri.

Facilitati copii: Hotelul pune la dispozitia copiilor: restaurant pentru copii, scaun special pentru copii in restaurant, camera pentru jocuri, cinema, loc de joaca pentru copii, mini zoo, piscina pentru copii, aquapark, piscina interioara si exterioara, mini disco.

Plaja: Distanta de la hotel pana la plaja este de aproximativ 450 m. Plaja este cu nisip si pietricele. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Accesul la plaja se poate face cu shuttle - bus gratuit ce functioneaza in perioada 01.05-31.10.

Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, cost 5 euro / pers;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- animalele de companie nu sunt permise;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Pagina web: https://www.otiumhotels.com/en/otium-family-eco-club/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie