Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest hotel se află la 50 de metri de lacul Titreyen și pune la dispoziție baie turcească, centru de fitness și piscină in aer liber, cu tobogan de apă. Hotelul oferă zonă privată pe plaja cu nisip, aflată la doar 600 de metri.

Camerele Hotelului Linda au sistem centralizat de aer condiționat, TV și balcon. Fiecare cameră include baie privată cu cadă.

Restaurantul servește mesele de mic dejun, pranz și cină tip bufet suedez. Barul hotelului oferă băuturi răcoritoare și cocktail-uri delicioase pe tot parcursul zilei. După-amiaza, oaspeții beneficiază de prăjituri și biscuiți cu ceai și cafea.

Terenul de fotbal la standarde UEFA al proprietății este la 900 de metri. Acesta are 3 vestiare, dușuri și tribună pentru 100 de persoane. Proprietatea oferă garaj de biciclete cu capacitatea de 30 de biciclete. Puteți inchiria biciclete roadster și echipament de ciclism de calitate superioară. Oaspeții beneficiază de trasee de biciclete roadster și montane.

Hotelul Linda are centru de wellness și spa, care oferă saună și masaje. Proprietatea pune la dispoziție teren de tenis și volei pe plajă. La cerere, oaspeții pot opta pentru drumeții cu echipament complet in jurul renumitului lac Titreyengol și pădurile de pini.

Side este la 8 km. Centrul orașului Manavgat se află la 5 km de hotel. Aeroportul Antalya este la 70 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie